Interessant:

Dell Looking Glass: weer een tablet

nieuws 23 april 2010 om 09:55

Nadat gisteren vier nieuwe Dell smartphones uitlekten, is er ook weer een nieuwe Dell tablet aan de horizon verschenen: de 7-inch Dell Looking Glass draait op Android.

De Dell Looking Glass zou de grote broer worden van de al eerder uitgelekte 5-inch Dell Streak (alias Mini 5i) tablet. Net als de Streak draait de Looking Glass op Android (versie 2.1). De Looking Glass zou verder beschikken over een Tegra 2-processor, 4GB RAM en een 1,3 megapixel camera. De tablet is optioneel te voorzien van een TV-tuner.

Dell Looking Glass Tablet (via Engadget)
Dell Looking Glass Tablet (via Engadget)

De Dell Looking Glass is met zijn 7-inch display met een resolutie van 800 x 480 pixels ongeveer even groot als de Toshiba Journ.E tablet. De Amerikaanse telecomprovider AT&T brengt de Looking Glass waarschijnlijk in november in de Verenigde Staten op de markt. Over een release in Europa is nog niets bekend. Gisteren lekten overigens ook vier nieuwe Dell smartphones uit: de Dell Lightning, Thunder, Smoke en Flash.

Sinds de introductie van de Apple iPad kunnen tablets op een steeds grotere belangstelling rekenen. Naast Apple, Dell en Toshiba brengt ook HP binnenkort met de HP Slate een eigen tablet op de markt.

Engadget