Interessant:

HTC Droid Incredible gelanceerd in de VS

nieuws 16 april 2010 om 10:10

De Amerikaanse provider Verizon Wireless heeft de HTC Droid Incredible uitgebracht in de VS; deze high-end Android-smartphone circuleerde al langer in het geruchtencircuit.

Amerikanen kunnen de HTC Droid Incredible vanaf 19 april pre-orderen bij Verizon Wireless. De Droid Incredible is voorzien van een helder 3,7-inch AMOLED-display, Android 2.1 en de HTC Sense-interface, een krachtige 1Ghz Snapdragon-processor, GPS, WiFi, een digitaal kompas, een 8 megapixel camera en de Friend Stream-applicatie om direct om de hoogte te blijven van Facebook- en Twitter-updates.

HTC Droid Incredible
HTC Droid Incredible

Amerikanen die bereid zijn een duur 2-jarig contract bij Verizon Wireless af te sluiten krijgen 100 dollar korting op het toestel; na korting ligt de prijs van de HTC Droid Incredible rond de 200 dollar (ongeveer 150 euro). Verizon Wireless bracht eind vorig jaar ook al de HTC Droid Eris op de Amerikaanse markt. Concurrent Sprint kwam eerder dit jaar in de Verenigde Staten met de HTC EVO 4G op de proppen.

Alle bovengenoemde Android-smartphones zijn exclusief voor de Amerikaanse markt en komen niet naar Europa. Dat is niet heel erg, want HTC heeft hier zeer recentelijk twee andere uitstekende Android-telefoons uitgebracht: de HTC Legend en de HTC Desire.

HTC