Interessant:

Nokia onthult E5, C3 en C6

nieuws 13 april 2010 om 10:16

Nokia introduceert drie nieuwe smartphones; de Nokia E5, Nokia C3 en Nokia C6, dat werd tijd ook, want het was een behoorlijke lange tijd stil rond de Finnen.

De Nokia E5 is de nieuwste toevoeging aan de S-serie en combineert elementen van de voorgaande E71 en E72. Het toestel draait op Symbian S60 3.0 en is voorzien van speciale sociale netwerk-applicaties. Bijzonder is de lange accuduur van ongeveer 18 uur spreektijd of 29 dagen standbytijd. Uiteraard is de E5 ook voorzien van Ovi Maps voor gratis auto- en wandelnavigatie. Tevens kan je onder meer rekenen op een 5 megapixel camera, 3G/HSDPA, WiFi en ondersteuning van Microsoft Exchange. De Nokia E5 kost rond de 275 euro is vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar.

Nokia E5
Nokia E5

De Nokia C6, die al eerder uitlekte, is een slider-smartphone met een 3,2-inch touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Dit toestel is voorzien van een 5 megapixel camera, WiFi en 3G/HSDPA. De Nokia C6 kost rond de 355 euro en ligt vanaf het tweede kwartaal in de winkels.

Nokia C6
Nokia C6

De Nokia C3 in een instapmodel smartphone voor een groot consumentenpubliek dat veel gebruik maakt van sociale netwerken en graag een toestel met een toetsenbordje in huis haalt. De Nokia C3 draait op Symbian S40 en ondersteunt Ovi Mail, Ovi Chat, WiFi en de mogelijkheid om te chatten via SMS. Tevens is een 2 megapixel camera aanwezig. De Nokia C3 kost ongeveer 155 euro en is te koop vanaf het tweede kwartaal.

Nokia C3
Nokia C3

portablegear.nl