Interessant:

Sony Ericsson Zylo en Spiro geintroduceerd

nieuws 13 april 2010 om 10:02

Na zich enige tijd voornamelijk op high-end smarpthones te hebben gericht, komt Sony Ericsson toch weer met twee instapmodellen: de Sony Ericsson Zylo en Spiro.

Met de Sony Ericsson Zylo en Sony Ericsson Spiro zet Sony Ericsson de lijn voort van betaalbare Walkman-telefoons met een goede muziekkwaliteit. De Zylo en Spiro bieden niet alleen een goede muziekervaring, maar bieden ook de mogelijkheid om muziek te koppelen aan sociale netwerken als Twitter, Facebook en Hyves (Hyves is alleen mogelijk op de Zylo).

Sony Ericsson Zylo
Sony Ericsson Zylo

Een andere belangrijke functie waarover beide telefoons beschikken is TrackID muziekherkenning, waarmee je de titel en uitvoerend artiest van een liedje waarnaar je luistert kan opzoekenľ waar je ook bent. De Sony Ericsson Zylo en de Sony Ericsson Spiro zijn ontworpen volgens de ergonomische designfilosofie van 'human curvature', die nu in het hele Sony Ericsson-assortiment consistent is doorgevoerd. De Spiro beschikt over een 2 megapixel camera, waar de Zylo met een 3,2 megapixel camera is uitgerust.

Sony Ericsson Spiro
Sony Ericsson Spiro

De Sony Ericsson Spiro is beschikbaar vanaf het derde kwartaal in de kleuren Contrast Black, Sunset Pink, Spring Green en Stealth Black. De Sony Ericsson Zylo is eveneens verkrijgbaar vanaf het derde kwartaal in de kleuren Jazz Black, Chacha Silver en Swing Pink. Prijzen zijn nog onbekend.

portablegear.nl