Interessant:

Creative Zen Style en Zen Style X-Fi geintroduceerd

nieuws 9 april 2010 om 10:17

Creative heeft de nieuwe Zen Style-serie geintroduceerd; de serie bestaat uit de compacte Creative Zen Style 300 en Style 100 en de Creative Zen X-Fi Style.

De Creative Zen X-Fi Style heeft vrijwel alle mogelijkheden waarover de Creative Zen X-Fi2 eveneens beschikt, maar dan in een nieuw design en voor een vriendelijkere prijs. De Zen X-Fi Style bedien je middels een 2,4-inch touchscreen-display en de speler is dankzij video-out op een televisie aan te sluiten. Door de ondersteuning van de Creative X-Fi technologie biedt de X-Fi Style een zeer helder geluid. FM-radio, een wekker, een kalender, een voicerecorder en ingebouwde speakers zijn eveneens standaard. De Creative Zen X-Fi Style is verkrijgbaar in het zwart of wit met 8GB, 16GB of 32GB geheugen. De 8GB en 16GB edities zijn ook verkrijgbaar in het rood.

Creative Zen Style X-Fi
Creative Zen Style X-Fi

Naast de Zen Style X-Fi introduceert Creative verder twee eenvoudigere mediaspelers in de nieuwe Style-serie: de Creative Zen Style 100 en de Creative Zen Style 300. De 300 beschikt als extra ten opzichte van de 100 over een ingebouwde speaker en FM-radio. Voor de rest zijn de functionaliteiten hetzelfde. Beide modellen zijn voorzien van een 1,8-inch kleurendisplay, een wekker, een kalender en een voicerecorder. De Zen Style 300 is beschikbaar in het zwart. De Zen Style 100 is te koop in het zwart met 4GB geheugen en in wit, zwart of blauw met 8GB of 16GB geheugen.

Creative Zen Style
Creative Zen Style

Creative's nieuwe mp3-spelers zijn vanaf april te koop in Nederland.

portablegear.nl