Interessant:

Navigon 2510 Explorer geintroduceerd

nieuws 7 april 2010 om 11:05

Navigon heeft de Navigon 2510 Explorer geintroduceerd, een instapmodel navigatiesysteem met TMC en enkele premiumfuncties, waaronder Navigon Sightseeing.

De nieuwe Sightseeing Tours functie geeft tijdens de reis informatie over bezienswaardigheden en bijzondere plaatsen op de route. Tijdens het rijden krijg je via het scherm of text-to-speech (spraak) meer informatie over openingstijden, foto's en historische feiten van de toeristische hotspots en uitzichten. De Navigon Sightseeing Tours feature bevat een selectie van mooie aanbevolen routes van reisspecialisten Merian en ViaMichelin.

De Navigon 2510 Explorer biedt standaard TMC, rijbaanassistent, en voetgangersnavigatie. Met het digitale kompas in de Navigon 2510 Explorer krijg je ook een betrouwbare voetgangersnavigatie voor de kortste route zonder auto. Het scherm past de indeling automatisch aan wanneer het systeem rechtop wordt gehouden. Een pijl toont de looprichting en ondersteunt bij de oriŽntatie in kleine winkelstraatjes of op grotere wegen. Daarnaast bevat het systeem ook een energiebesparingsfunctie waardoor het systeem tot 4 uur lang gebruikt kan worden in bijvoorbeeld een onbekende stad. De Navigon deur-tot-deur functie slaat de positie op van de geparkeerde auto en leidt je snel terug naar de auto nadat je de omgeving hebt verkend.

Navigon 2510 Explorer
Navigon 2510 Explorer

De Navigon 2510 Explorer is per direct verkrijgbaar voor €149 (EU 41 landen) of €129 (EU 23 landen). Iedereen met een Navigon 2410 kan dit systeem ook upgraden naar de nieuwste features en kaarten voor een eenmalig bedrag van €39,95. De Navigon 2510 Explorer is per direct beschikbaar.

portablegear.nl