Interessant:

Sony Ericsson zorgt voor 12e man bij WK 2010

nieuws 7 april 2010 om 08:24

Speciaal voor alle Oranjefans in Nederland heeft Sony Ericsson de "12e Man kwalificatie" in het leven geroepen; met deze actie kan je kaarten winnen voor het WK 2010.

In vier oranjegetinte opdrachten mag je laten zien hoe ver je gaat om Oranje te steunen, om daarmee te bewijzen dat jij de ultieme 12e Man bent. Deelname is gratis en de meest originele inzending wordt beloond met een WK arrangement voor 2 personen, inclusief kaarten voor de finale van de 2010 FIFA World Cup. Opdrachten betreffen onder meer het uploaden van een foto van jezelf als Oranjesupporter, het maken van een spandoek en van nieuwe regels voor het Wilhelmus en "iets" in Nederland oranje kleuren.

Zodra je een opdracht hebt gedaan, wordt er een update geplaatst op Twitter, Hyves of Facebook. Tot en met 25 april 2010 kunnen Oranjefans zich inschrijven voor de 12e Man kwalificatie op www.sonyericsson.nl/12eman. Deze actie stond eerder ook bekend als de Sony Ericsson Twitter Cup WK 2010.

Naast de 12e Man kwalificatie, kan je je als fan ook gratis inschrijven voor een radiopromotie met Radio538. De hoofdprijs: een volledig verzorgde reis inclusief kaarten voor de finale. Tevens organiseert Sony Ericsson tot en met 22 april in samenwerking met NUfoto een wedstrijd om als FAN Fotograaf mee te gaan naar het WK. Naast dit alles, biedt Sony Ericsson samen met Ons Oranje speciaal voor kinderen tussen de 10 – 16 jaar de mogelijkheid om de FIFA vlag te dragen, voorafgaand aan een wedstrijd van het Nederlands Elftal.

Ten slotte zijn er bij Vodafone ook nog speciale FIFA World Cup-pakketten van Sony Ericsson verkrijgbaar. Het gaat om de Sony Ericsson Vivaz met HD video camera en fanapplicatie waarmee alle ontwikkelingen van de FIFA World Cup op de voet te volgen zijn. Er zit zelfs een mobiele Panini versie op deze Vivaz zodat fans kaarten van de huidige WK spelers kunnen verzamelen en uitwisselen via Bluetooth. In het prepaid segment voert Vodafone de Sony Ericsson W595 waarmee elk moment opnieuw beleefd kan worden via pre-loaded content, bestaande uit historische FIFA World Cup hoogtepunten. Bij aankoop van een van deze producten in combinatie met Vodafone maak je kans op diverse FIFA World Cup arrangementen voor 2 personen. Deelname kan tot en met 25 april 2010 via de site van de 12e man.

portablegear.nl