Interessant:

T-Mobile Vairy Touch II aangekondigd

nieuws 1 april 2010 om 11:29

T-Mobile heeft de T-Mobile Vairy Touch II aangekondigd; dit prepaid-toestel met een 2,8-inch touchscreen is vanaf 26 april exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile.

De T-Mobile Vairy Touch II, die gefabriceerd is door het Chinese ZTE, heeft ten opzichte van het orginele model een facelift ondergaan. Het toestel heeft een strakke uitstraling en is naast bellen, sms'en, fotografie en video, ook geschikt voor mobiel internet. De kosten hiervan zijn maximaal €2,50 per dag. Heel snel is dit internet met slechts GPRS/EGDE-ondersteuning echter niet. De Vairy Touch II is voorzien van een 2 megapixel camera.

T-Mobile Vairy Touch II
T-Mobile Vairy Touch II

André Suurmond, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile in Nederland: "T-Mobile wil ook prepaidklanten de nieuwste toestellen op het gebied van design, techniek en kwaliteit bieden. Met de Vairy Touch II voegt T-Mobile een toestel met een eigentijdse look toe aan het prepaid assortiment. Met prepaid kunnen mensen de kosten onder controle houden en met de Vairy Touch II beschikken ze toch over het nieuwste prepaid touch toestel met vele mogelijkheden. De Vairy Touch II zal met het minimalistisch design en groot beeldscherm veel mensen aanspreken."

De Vairy Touch II wordt exclusief bij T-Mobile geďntroduceerd in het zwart of wit. Het toestel is vanaf 26 april verkrijgbaar. De prijs is nog onbekend.

portablegear.nl