Interessant:

Sony Ericsson XPERIA X10 verkrijgbaar in Nederland

nieuws 1 april 2010 om 08:25

In november 2009 kondigde Sony Ericsson al de XPERIA X10 aan, maar nu is het dan eindelijk zo ver: deze fraaie Android-smartphone is in Nederland verkrijgbaar.

De Sony Ericsson XPERIA X10 is het eerste toestel van Sony Ericsson met het Android-besturingssysteem. De X10 is verder voorzien van een geheel nieuw panel-achtig interface, UX (User eXperience) genaamd. De meest opmerkelijke nieuwe en praktische applicatie in deze nieuwe interface is Timescape waarmee je alle data omtrent één contactpersoon in één aanraking beheert.

Sony Ericsson XPERIA X10
Sony Ericsson XPERIA X10

De XPERIA X10 heeft een krachtige 1GHz Snapdragon-processor voor snelle prestaties. Met de 8 megapixel camera met LED-flitser maak je altijd fraaie afbeeldingen. Snel mobiel internet is mogelijk door de ondersteuning van 3G/HSDPA en WiFi. Voeg daarbij Bluetooth, GPS, een mediaspeler, een 3,5 mm poort, 1GB intern geheugen en een meegeleverde 8GB microSD-geheugenkaart en je hebt een behoorlijk complete smartphone.

De XPERIA X10 heeft een adviesprijs van € 589 en is nu te bestellen in verschillende online stores. Sony Ericsson breidt binnenkort de XPERIA-serie verder uit met de XPERIA X10 mini (een compactere editie van de X10) en de XPERIA X10 mini pro (een compactere versie met qwerty-toetsenbord).

portablegear.nl