Interessant:

Samsung Galaxy S (i9000) aangekondigd

nieuws 23 maart 2010 om 20:58

Samsung heeft op de CTIA Wireless-elektronicabeurs in Los Angeles een nieuwe Android-smartphone aangekondigd: de Samsung Galaxy S (i9000) komt wereldwijd verkrijgbaar.

De Samsung Galaxy S (met modelnummer i9000) beschikt over een zeer helder 4-inch super-AMOLED-touchscreen display, een 1Ghz processor voor snelle prestaties, de Samsung Social Hub-applicatie voor een vloeiende verbinding met sociale netwerken en over GPS met 3D-navigatie. Met de 5 megapixel camera is het mogelijk om video's in HD op te nemen. Het toestel draait op Android en beschikt over de TouchWiz 3.0-interface.

Samsung Galaxy S (i9000)
Samsung Galaxy S (i9000)

"De Samsung Galaxy S met Android zet een nieuwe standaard voor smartphones", aldus JK Shin, directeur van de mobiele communicatiedivisie van Samsung, "de Galaxy S is het perfecte apparaat voor iedereen die net dat beetje extra wil; net wat effectiever, productiever en nog betere connectiviteit. De eenvoudig te gebruiken Galaxy S is daarmee zowel geschikt voor zakelijk als privÚ gebruik".

De Samsung Galaxy S (i9000) is Samsungs derde Galaxy model, na de originele Galaxy (i7500) en de Galaxy Spica (i5700). Meer informatie volgt.

Engadget