Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Telfort stunt met Sony Ericsson Vivaz

nieuws 23 maart 2010 om 11:11

Telfort stunt deze maand met de Sony Ericsson Vivaz; deze Telfort WEBtopper is al gratis verkrijgbaar met een mobiel Telfort abonnement vanaf slechts € 18,95 per maand.

De prijs van € 18,95 geldt voor een 2-jarig Telfort 200 abonnement. Hier zijn 200 belminuten, doch geen sms'jes bij inbegrepen. Telfort raadt aan om bij dit toestel een Telfort Surf & Mail bundel af te sluiten. Deze extra bundel kost € 2,50 per maand, waarmee het geadviseerde abonnement voor een gratis Vivaz bij Telfort in totaal € 21,45 per maand kost.

Hi adviseert voor dit toestel een 2-jarig Hi Online abonnement met 175 minuten/350 sms'jes a € 19,95 per maand (inclusief Eindeloos online van € 2,50 per maand). Een aantrekkelijke aanbieding, maar de veelbeller krijgt bij Telfort nog altijd meer belminuten voor minder geld. KPN prijst een 2-jarig abonnement van 155 belminuten/sms'jes (inclusief Surf & Mail) a € 22,25 per maand aan voor een gratis Sony Ericsson Vivaz. KPN biedt dus minder belminuten voor een hogere prijs in vergelijking met Telfort.

T-Mobile adviseert een 2-jarig Relax 25 abonnement als je bij hen een Vivaz wil verwerven. Dit abonnement kost € 21,90 per maand en is daarmee duurder dan Telfort. Daarbij is het ook nog een iets kleinere bundel: 190 belminuten/sms'jes per maand (internet niet inbegrepen).

De Sony Ericsson Vivaz is een fraaie cameratelefoon met een 3,2-inch touchscreen. Het toestel beschikt over een 8 megapixel camera en je kan er video in HD mee op nemen. Middels WiFi zijn afbeeldingen en video's te uploaden naar fotosites als YouTube en Picasa. Koop hier de Sony Ericsson Vivaz WEBtopper van deze maand. De actie loopt van 22 t/m 28 maart.

portablegear.nl


Gerelateerde producten