Interessant:

Samsung ontsluit P!ng instant-messaging

nieuws 19 maart 2010 om 14:24

Met de introductie van Samsung P!ng ontsluit Samsung vandaag marktbreed een instant messaging-oplossing die merk en model overschrijdend is.

Daarmee is de grootste beperking van P!ng-oplossingen overwonnen. Samsung omarmt een oplossing die instant messaging op eenvoudige manier opent op verschillende niveaus: van toestel naar toestel of PC en vice versa met P!ng Text, P!ng Picture en P!ng Voice.

Afhankelijk van het gebruikte toestel, de technische specificaties en de abonnementsvorm worden de verschillende niveaus geactiveerd. P!ng Text vormt de basis en naar gelang abonnement, specificaties en model wordt dit aangevuld met P!ng Picture en P!ng Voice.

Met P!ng Picture vindt er een razendsnelle overdracht van gemaakte foto's plaats. P!ng Voice brengt Push To Talk (PTT) nu echt tot leven, dankzij de instant voice messages. Kortom: een zeer handige Multi OS messaging applicatie, die de beperkingen van merkgebonden messaging applicaties opheft. Deze applicatie heeft geen apart abonnement nodig, maar een normaal mobiel internet abonnement wordt aanbevolen.

Voor een select aantal modellen heeft Samsung deze applicatie al voorge´nstalleerd, zoals bijvoorbeeld op de nieuwe Samsung Omnia Pro (B7330). Op www.samsungmobile.nl is snel en eenvoudig te vinden op welke toestellen de applicatie al is ge´nstalleerd en op welke toestellen P!ng Text, P!ng Picture en P!ng Voice werkt. Je kan de applicatie tevens op deze site downloaden. Ook voor als je een geen Samsung-toestel gebruikt en toch P!ng wil gebruiken is op de site helder weergegeven waar de applicatie gedownload kan worden. Het downloaden, installeren en activeren duurt slechts enkele minuten via de PC of de browser op het toestel.

P!ng op Samsung Omnia Pro (B7330)
P!ng op Samsung Omnia Pro (B7330)

portablegear.nl