Interessant:

Samsung Slate en Samsung S3370 uitgelekt

nieuws 16 maart 2010 om 10:18

Op internet zijn weer eens twee nieuwe Samsung-toestellen opgedoken: de goedkope full-touch Samsung S3370 en de Samsung Slate met Windows Phone 7.

Het Italiaanse Cellular Mania spotte de Samsung S3370. Dit toestel staat in de traditie van modellen als de Samsung Star en de Samsung Corby. Dat wil zeggen dat het een budgetvriendelijke touchscreen-telefoon is met de bekende Samsung TouchWiz-interface. Bijzonder is echter dat dit model ook 3G/HSDPA zou ondersteunen voor snel mobiel internet. De Italianen denken dat de S3370 slechts 99 euro gaat kosten. Als dit toestel daadwerkelijk in Nederland uitkomt, zal het ongetwijfeld een vriendelijkere naam krijgen dan S3370.

Samsung S3370
Samsung S3370

Tijdens de presentatie van de nieuwe Windows Phone 7 Marketplace in Las Vegas was verder de eerste Windows Phone 7-telefoon van Samsung te zien. Neowin.net legde dit toestel, dat voorlopig bekend staat als de Samsung Slate, vast op video. Dit toestel beschikt onder meer over een 4-inch touchscreen, een bewegingssensor, aGPS, een ingebouwd kompas en een 5 megapixel camera met flitser.

Samsung Slate
Samsung Slate

Het is nog even afwachten wanneer er meer informatie over de Samsung S3370 en de Samsung Slate volgt.

portablegear.nl