Interessant:

Microsoft-medewerkers verbergen iPhones voor Steve Ballmer

nieuws 16 maart 2010 om 09:35

Medewerkers van Microsoft zijn gek op iPhones, maar op de werkvloer verbergen ze de toestellen liever; Microsoft-baas Steve Ballmer wordt namelijk woedend als hij er eentje ziet.

Dat meldt de Wall Street Journal. Vorig jaar september bleek al eens wat er kan gebeuren als Steve Ballmer een iPhone ziet. Bij een bijeenkomst van het bedrijf in Seattle maakte een Microsoft-medewerker toen met zijn iPhone foto's van Steve Ballmer.

Voor de ogen van duizenden Microsoft-medewerkers trok Steve Ballmer daarop de iPhone uit de handen van de medewerker, gooide het toestel op de grond en deed net alsof hij het kapot stampte. Microsoft wil op het voorval verder geen commentaar geven.

Twee medewerkers van Microsoft zeggen dat bijna 10.000 Microsoft-medewerkers met een iPhone toegang zoeken tot het interne e-mailsysteem van Microsoft. Steve Ballmer gebruikt uiteraard een mobiele telefoon met het Windows Phone-besturingssysteem, waarvan de laatste versie (Windows Phone 7) afgelopen februari werd aangekondigd.

Wall Street Journal