Interessant:

Nokia N97 mini Gold Edition kost 549 euro

nieuws 16 maart 2010 om 08:24

Nokia heeft de Nokia N97 mini Gold Edition, die al eerder het daglicht zag, nu ook officieel in Nederland aangekondigd; het toestel kost 549 euro.

De gouden uitvoering van de Nokia N97 mini werd al eerder aangekondigd. Net als het originele model heeft de N97 mini Gold Edition een licht kantelbaar 3,2-inch touchscreen en een volledig personaliseerbaar startscherm. Hiermee ben je via blogs en RSS-feeds altijd op de hoogte van het laatste nieuws van je favoriete websites. Het QWERTY-toetsenbord maakt het mogelijk om snel en eenvoudig contact te onderhouden met vrienden en familie via sms, e-mail of statusupdates op Facebook en Twitter. Standaard is verder WiFi, 3G/HSDPA, een 5 megapixel-camera met Carl Zeiss-lens en dubbele led-flitsfunctie en 8GB intern geheugen.

"De Nokia N97 Mini Gold Edition biedt uitstekende en eenvoudige toegang tot sociale netwerken. De smartphone staat garant voor een geavanceerde, compleet gepersonaliseerde gebruikerservaring", zegt Jukka Tiitu, Country Manager Nokia Benelux. "Met zijn gouden uiterlijk en sociale-netwerkfunctionaliteit is de N97 Mini Gold Edition meer dan een smartphone: het is een waar fashionstatement."

Nokia N97 mini Gold Edition
Nokia N97 mini Gold Edition

De gouden editie van de N97 mini is in Nederland exclusief verkrijgbaar via de Nokia Online Shop voor een adviesprijs van 549 euro.

portablegear.nl