Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

Street Fighter IV op de iPhone

nieuws 15 maart 2010 om 09:35

Vanaf vorige week is er ook een versie van Street Fighter IV beschikbaar voor de iPhone en de iPod touch; je kan het spel voor 7,99 euro downloaden in de App Store.

De editie van Street Fighter IV voor de iPhone / iPod touch is natuurlijk wel wat beperkter dan de originele editie voor de Xbox 360 en Playstation 3. Deze versie kent namelijk maar acht verschillende speelbare personages en zeven verschillende gevechtslocaties.

De graphics van Street Fighter IV zien er wel bijzonder fraai uit. De besturing met transparante knoppen op het touchscreen is even wennen, omdat je al snel met vingers voor het speelscherm zit.

Street Fighter IV iPhone / iPod touch
Street Fighter IV iPhone / iPod touch

Street Fighter IV kost 7,99 euro en neemt 200MB geheugen in beslag. Leuk is dat je via Bluetooth ook tegen een vriend of vriendin met een iPhone kan spelen. Veel andere populaire games, waaronder GTA: Chinatown Wars en The Secret of Monkey Island: Special Edition zijn ook al enige tijd verkrijgbaar in de App Store.

Pocketgamer.co.uk