Interessant:

Samsung Monte verkrijgbaar in Nederland

nieuws 12 maart 2010 om 09:36

De Samsung Monte (S5620), Samsungs nieuwste 3-inch touchscreen-telefoon met ondersteuning van WiFi en HSDPA, ligt nu in de winkels; de S5620 heeft een adviesprijs van € 224,95.

De Samsung Monte heeft veel te bieden voor de liefhebber van sociale netwerken. Met een pakket sociale netwerkapplicaties, zoals Facebook, Hyves en MySpace heb je altijd razendsnel toegang tot je profiel sites. Via de Twitter- en Palringo-widgets en applicaties kun je altijd online chatten met je vrienden. Dankzij WiFi en 3G/HSDPA is snel mobiel internet mogelijk. Met de 3,2 megapixel camera met smile shot, panorama shot en face detection maak je degelijke foto's. Het toestel bedien je eenvoudig via het 3-inch touchscreen dankzij de TouchWiz-interface en functies als Smart Unlock (schrijf een letter om het scherm op een applicatie te openen) en One finger zoom (in- en uitzoomen met een vinger).

Verder weet je met GPS en Google Latitude altijd waar je bent. Via geo-tagging kun je aan je vakantiefoto's GPS-co÷rdinaten toevoegen, zodat je vrienden je op de voet kunnen volgen. Voor maximale connectiviteit heeft de telefoon WiFi en Exchange ActiveSync, dat toegang geeft tot je Outlook e-mailaccounts en Google Sync. Zo kun je jouw netwerksites en Outlook-kalender altijd eenvoudig up to date houden. Kortom altijd e-mail, internet en instant messaging bij de hand.

Samsung Monte S5620
Samsung Monte S5620

De Samsung S5620 Monte ligt nu in de winkels voor een adviesprijs van € 224,95. Samsung breidt de Monte-familie binnenkort uit met twee mid-range modellen: de Samsung Monte bar en de Samsung Monte Slider.

portablegear.nl