Interessant:

Hyves-applicatie op Sony Ericsson XPERIA X10

nieuws 8 maart 2010 om 09:41

Sony Ericsson neemt Hyves op in de Timescape-applicatie op de XPERIA X10; de X10 is Sony Ericssons eerste toestel waar de Timescape-applicatie standaard op geinstalleerd is.

De Sony Ericsson Timescape-applicatie op de Sony Ericsson XPERIA X10 toont alle communicatie-entertainment op chronologische volgorde aan de hand van een rij overzichtelijke panels zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, sms-berichten, foto's, email en nu dus ook Hyves-updates.

Vorig jaar introduceerde Sony Ericsson al Hyves-edities van de Sony Ericsson C903 en de Sony Ericsson C905. Twee Cyber-shot telefoons die standaard uitgerust zijn met de Hyves-applicatie inclusief snelkoppeling. Dit waren de eerste telefoons op de markt waar standaard de applicatie van Hyves op is ge´nstalleerd.

Yme Bosma, Directeur van Hyves: "Het gebruik van Hyves op de mobiele telefoons groeit explosief. Hoe beter de integratie, hoe meer het gebruik. Het is dan ook goed nieuws dat Hyves nu beschikbaar is via Timescape. We werken al langer samen met Sony Ericsson om een zo goed mogelijke Hyves beleving te kunnen bieden op alle nieuwe mobiele telefoons, en de ervaringen zijn zeer positief."

De XPERIA X10 is de eerste Android-smartphone van Sony Ericsson. Het toestel krijgt binnenkort al weer twee kleinere familieleden: de XPERIA X10 mini en de XPERIA X10 mini pro. Het laatste model beschikt als extra over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord.

portablegear.nl