Interessant:

Vivienne Tam-editie HP Mini 210

nieuws 5 maart 2010 om 09:28

HP heeft een speciale Vivienne Tam-editie van de HP Mini 210 uitgebracht; de behuizing van dit "Butterfly Lovers"-model is versierd met patronen van kleurrijke vlinders.

Dit speciale "Butterfly Lovers"-model dook al vorig jaar september op bij een modeshow in New York. Toen was het echter nog niet duidelijk dat het om een speciale uitvoering van de HP Mini 210 ging. De kleurrijke vlinders op de netbook staan voor "romantiek, vrijheid, empowerment en transformatie". Het design is geinspireerd op de Chinese variant van Romeo en Julia van auteur Martha Hunag met de de titel "Butterfly Lovers."

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition
HP Mini 210 Vivienne Tam Edition

Dit speciale model is verder voorzien van speciale Dr. Dre's Beats-audio software, die eerder was te vinden op de (niet in Nederland uitgekomen) HP Envy 15. Vivienne Tam hoopt dat gebruikers zich met dit nieuwe design "meer verbonden voelen met de natuur, in vergelijking met de vlakke kleuren van traditionele netbooks en laptops". Eerder verscheen er een speciale Vivienne Tam-editie van de HP Mini 1000.

HP Mini 210 Vivienne Tam Edition
HP Mini 210 Vivienne Tam Edition

Informatie over de prijs en beschikbaarheid van dit speciale model in Nederland moet nog volgen.

Engadget