Interessant:

T-Mobile Pulse Mini gepresenteerd

nieuws 23 februari 2010 om 09:48

T-Mobile doet ook mee met de mini-trend in telecomland; de telecomprovider brengt de T-Mobile Pulse Mini, een kleinere editie van de originele Pulse, op de markt.

Net als de originele T-Mobile Pulse is de Pulse Mini gefabriceerd door het Chinese Huawei. De toestellen zijn dan ook wel bekend als respectievelijk de Huawei U8220 en de Huawei U8110.

Behalve het kleinere formaat is het voornaamste verschil met de originele Pulse dat de Pulse Mini draait op de nieuwste versie van Android (2.1). De Pulse Mini beschikt verder over een 2,8-inch touchscreen, UMTS/HSDPA, WiFi, Bluetooth, een 3,2 megapixel camera, 300MB intern geheugen en een microSD-kaartslot. Dat zijn behoorlijk complete specificaties voor een toestel dat als prepaidmodel op de markt komt.

T-Mobile Pulse Mini
T-Mobile Pulse Mini

De T-Mobile Pulse Mini is waarschijnlijk vanaf april verkrijgbaar. De prijs is nog onbekend. Andere 'mini-modellen' die we de afgelopen tijd zagen, zijn Nokia N97 mini, HTC HD mini, Sony Ericsson XPERIA X10 mini / XPERIA X10 mini pro en de LG Mini.

T-Mobile