Interessant:

Nieuwe ProClip-carkit voor iPhone

nieuws 22 februari 2010 om 12:11

TomTom heeft een nieuw model carkit voor de iPhone geintroduceerd; met deze ProClip-carkit bevestig je je TomTom niet op de voorruit, maar op je dashboard.

De originele TomTom carkit voor de iPhone wordt bevestigd aan de voorruit. De nieuwe carkit voor de iPhone daarentegen wordt op een op de auto afgestemde ProClip-bevestiging geschroefd, die op het dashboard bevestigd is. Hiermee kan je een vaste plek voor de carkit kiezen die voor jou het optimaal is, zonder deze voor elke rit opnieuw te moeten plaatsen.

TomTom ProClip iPhone-carkit
TomTom ProClip iPhone-carkit

Deze nieuwe iPhone-carkit van TomTom beschikt verder onder meer over een GPS-versterker voor ononderbroken navigatie, een ingebouwde microfoon en een een ge´ntegreerde luidspreker. Een oplader in de auto zorgt ervoor dat de batterij van de iPhone onderweg altijd opgeladen is. De carkit heeft ook een audio-uitgang waarmee je je favoriete muziek kan afspelen via de autoradio (hiervoor moet je wel een extra kabeltje aanschaffen). De muziek wordt weggedraaid tijdens navigatie-instructies of als er een telefoontje binnenkomt.

De ProClip-carkit is met een adviesprijs van € 99,99 niet goedkoop. De TomTom iPhone navigatie-applicatie is niet in het pakket inbegrepen; deze kost, afhankelijk van de kaarten ook nog eens € 69,99 (Benelux) of € 99,99 (Europa).

TomTom ProClip