Interessant:

HP introduceert TouchSmart tm2

nieuws 19 februari 2010 om 16:32

HP introduceert vandaag een nieuwe tablet-pc met touch-technologie voor consumenten in Nederland: de HP TouchSmart tm2 notebook pc.

De HP TouchSmart tm2-1090 notebook pc is ontwikkeld op basis van zijn populaire voorganger, de TouchSmart tx2 notebook. De nieuwste versie biedt nog preciezere touch-technologie waarmee consumenten toegang hebben tot een uitgebreid aanbod van entertainment, zoals games, films, muziek en video- en fotoapplicaties. Bovendien kunnen gebruikers hun leven eenvoudig organiseren in agenda’s en e-mailprogramma’s die met touch bediend kunnen worden.

HP TouchSmart tm2
HP TouchSmart tm2

Dankzijn het 12,1-inch (30,7cm) beeldscherm is de laptop erg geschikt om mee te nemen. De energiezuinige Intel-processor voldoet aan alle eisen wat betreft prestaties en kosten en gaat de hele dag mee dankzij de acculevensduur van wel acht uur.

Charl Snyman, vice-president en general manager van HP Personal Systems Group in EMEA: "HP heeft dankzij vier generaties tablet-pc’s zijn expertise op het gebied van touch steeds verder ontwikkeld. Touch-technologie heeft de manier waarop gebruikers communiceren met hun notebooks enorm beďnvloed. De TouchSmart tm2-1090 is tot dusver ons meest stijlvolle en veelzijdige model,” aldus Snyman.

De HP TouchSmart tm2-1090 notebook pc is vanaf half maart in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €999.

portablegear.nl


Gerelateerde producten