Interessant:

Samsung toont eerste LTE-netbook

nieuws 16 februari 2010 om 16:24

Samsung heeft op het Mobile World Congress 2010 de eerste LTE-netbook getoond; dankzij het gebruik van Samsungs eigen LTE modem chipset Kalmia is de netbook erg compact.

De Samsung N150 is reeds beschikbaar met HSPA 3G en WiFi en zal ook met LTE (een zeer recente nieuwe standaard voor mobiel internet) op de markt komen. LTE geeft dit netbook hoge snelheden, een lage latentie en volop connectiviteit.

De N150 heeft een reflectiewerend 10,1 inch LED display. Dit energiezuinige beeldscherm laat de scherpste details en de meest natuurlijke kleuren zien. Daarbij spiegelt dit display niet onder fel (zon-)licht. Dankzij de geoptimaliseerde processorkracht van de N150 en de duurzame batterij heeft dit netbook een lange batterijduur van 8,5 uur. Samsung geeft twee jaar garantie op de N150 en ÚÚn jaar op de batterij.

Met de ge´ntegreerde Easy Resolution Manager-tool kun je de schermresolutie makkelijk aanpassen aan programma's of games die resoluties van 1024 x 768 vergen. Daarnaast bevat dit netbook een ge´ntegreerde Digital LiveCam voor videoconferencing en live messaging. De ingebouwde webcam, interne microfoon en koptelefoon-uitgang zijn de basis voor videoconferencing, live messaging en VoIP-telefonie, waardoor je eenvoudig en kostenefficiŰnt met je vrienden en familie in contact kunt blijven.

"De N150 is een slimme keuze voor wie onderweg stijlvol op een computer wil werken", zegt Kyu Uhm, Vice President van Samsung IT Solutions Business. "Wij zien een toenemende vraag naar dataservices, of de consument nu binnen is, buiten of onderweg. Met onze end-to-end totaaloplossing die bestaat uit een core-chip, de infrastructuur tot diverse devices, bieden we de consument waar hij naar verlangt."

portablegear.nl


Gerelateerde producten