Interessant:

HTC HD mini geintroduceerd

nieuws 16 februari 2010 om 11:31

HTC heeft de HTC HD mini geintroduceerd, een compactere uitvoering van de HTC HD2; de HD mini is een Windows Mobile smartphone met touchscreen en is uitgerust met de HTC Sense interface.

De HTC HD mini heeft een 3,2 inch capacitive touchscreen waarmee je met slechts een lichte aanraking websites, foto's, Microsoft Office-bestanden en PDF-documenten kan bekijken en kan in- en uitzoomen. Met de multitouch-ondersteuning van de nieuwe HTC Sense-interface, kan via het aanraakscherm bovendien met meerdere vingers in- en uitgezoomd worden in verschillende applicaties. Het toestel is verder voorzien van een 5 megapixel camera.

HTC HD mini
HTC HD mini

Evenals de HTC HD2 is de HTC HD mini gericht op 'people-centric communication' met volledige Outlook-integratie en direct inzicht in je persoonlijke communicatie. De HD mini helpt je in contact te blijven met belangrijke vrienden en collega's door een compleet overzicht te geven van alle communicatie met de betreffende persoon hebt of het nu om smsjes, e-mails of een statusupdate is op sociale netwerken. Ook beschikt de HTC HD2 mini over de Windows-gebaseerde Twitter-applicatie, HTC Peep.

De HTC HD mini heeft verder verschillende sensoren zoals een nabijheidssensor waarmee wordt voorkomen dat de smartphone reageert op onbedoelde schermaanrakingen bij het beantwoorden van een telefoontje. Een lichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan. Met 3G breedbandconnectiviteit biedt de HTC HD mini overal persoonlijke toegang tot WiFi voor je computer of andere apparaten. De HD mini kan verder met applicaties uit de Windows Marketplace worden aangepast naar je persoonlijke wensen en levensstijl.

De HTC HD Mini is beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van dit jaar. De adviesprijs is 399 euro. Naast de mini introduceerde ook twee Android-smartphones: de HTC Legend en de HTC Desire.

portablegear.nl