Interessant:

Toshiba Satellite U500 krijgt touchscreen

nieuws 12 februari 2010 om 10:46

Toshiba introduceert een nieuwe multi-touchversie van de compacte 13,3-inch Satellite U500 laptop; de toevoeging van een touchscreen moet de navigatie nog soepeler maken.

De fraaie in 3D-patroon uitgevoerde luxe bruine Toshiba Satellite U500 benut optimaal de mogelijkheden van Windows Touch in Windows 7. Je kan kiezen of je wil werken met de Touch Pad, een externe muis, met sneltoetsen via het toetsenbord of via het aanraken van het scherm met de vingers. Door je vinger op en neer over het scherm te bewegen, kan je eenvoudig door een document of een webpagina scrollen.

Het 'dubbel klik'-commando wordt gegeven door twee keer met de vinger op het scherm te tikken. Met twee vingers op het scherm kan een foto vergroot of verkleind worden en door de ene vinger rond de andere te draaien, kan je de foto roteren. Daarnaast worden nog vele andere multi-touch bewegingen ondersteund.

Toshiba Satellite U500 met touchscreen
Toshiba Satellite U500 met touchscreen

"Toshiba beschouwt gebruiksgemak als een van de belangrijkste criteria bij het ontwerpen van klantgerichte notebooks," zegt Ronald Ravel, sales & marketing manager Toshiba Information Systems Benelux. "Door onze tweeledige aanpak - ondersteuning van input via een conventioneel toetsenbord en via een innovatief touchscreen - wordt de bruikbaarheid van de U500 sterk uitgebreid."

De Satellite U500 is per direct verkrijgbaar. De prijs bedraagt € 999.

portablegear.nl


Gerelateerde producten