Interessant:

HTC komt met HTC Hero Pink met Android 2.1

nieuws 10 februari 2010 om 08:28

HTC heeft een update naar Android 2.1 (Eclair) voor de populaire HTC Hero aangekondigd; daarnaast introduceert het de HTC Hero Pink, een speciale roze uitvoering van de Hero.

Met Android 2.1-software heb je de beschikking over Bluetooth 2.1 waarmee bestanden eenvoudig kunnen worden verzonden naar andere devices. De 'Quick Contacts'-functionaliteit van Android 2.1 zorgt er voor dat alle communicatietoepassingen van contactpersonen zichtbaar zijn.

Verder voegt HTC eigen innovaties toe aan Android 2.1 zoals integratie voor social networking met de HTC Friendstream-widget. Hiermee word je continu op de hoogte gebracht van statusupdates en fotofeeds van vrienden in onder meer je Twitter- en Facebook-netwerk. Daarbij is de HTC Exchange-client uitgebreid met online contact search. Zo kan nu worden gefilterd op belangrijke contactpersonen, groepen, ongelezen e-mails en bijlagen.

Met de roze HTC Hero Pink voegt HTC een nieuwe kleur toe aan het kleurenassortiment van de HTC Hero. Het toestel is ook verkrijgbaar in het wit of bruin. De HTC Hero Pink is vanaf 15 februari verkrijgbaar.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws