Interessant:

LG Mini officieel aangekondigd

nieuws 9 februari 2010 om 10:17

LG heeft vandaag de LG Mini (GD880) officieel aangekondigd; de Mini is een van de dunste 3,2-inch touchscreen-telefoons op de markt en beschikt over een 5 megapixel camera.

"We hebben de LG Mini specifiek ontwikkeld voor consumenten die ontevreden waren over de huidige generatie full-touch telefoons die zij te groot, te log en te duur vinden", aldus Dr. Scott Ahn, CEO van LG's mobiele divisie.

LG Mini GD880
LG Mini GD880

Ondanks zijn compacte formaat beschikt de LG Mini over behoorlijk complete specificaties. Met de 5 megapixel camera maak je fraaie foto's. Op de uitgebreide mediaspeler bekijk je video's of luister je naar je favoriete muziek. Als je even genoeg hebt van je eigen mediacollectie, kan je naar FM-radio luisteren. Snel mobiel internet is dankzij de ondersteuning van WiFi, 3G/HSDPA en push e-mail ook geen probleem. Met de "Sociale Network Connect"-applicatie is het eenvoudig populaire online netwerken als Twitter en Facebook in de gaten te houden. aGPS is eveneens standaard.

De (vrij saaie) persfoto's die LG tot nu toe van de LG GD880 Mini heeft vrijgegeven tonen alleen het uiterlijk van de telefoon en nog niets van de user interface, dus het is even afwachten hoe dat eruit gaat zien.

De LG Mini is vanaf maart in Europa verkrijgbaar. De prijs wordt nog bekend gemaakt.

Korean Newswire


Gerelateerde producten