Interessant:

Motorola DEVOUR geintroduceerd

nieuws 4 februari 2010 om 10:42

Motorola heeft in de Verenigde Staten met de Motorola DEVOUR wederom een nieuwe Android-smartphone uitgebracht; daarnaast lekte de Motorola ZEPPELIN uit.

De Motorola DEVOUR is voorzien van Android 1.6, een touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Net als bij de Motorola DEXT en Motorola BACKFLIP is het Android-besturingssysteem geintegreerd in de MOTOBLUR-interface schil van Motorola. Verder biedt de DEVOUR prima internetmogelijkheden dankzij de ondersteuning van WiFi en 3G/HSDPA. aGPS en een 3 megapixel camera zijn eveneens standaard.

Helaas ziet de DEVOUR er niet bepaald zo fraai uit als de DEXT, de BACKFLIP of de Motorola MILESTONE. Het is een typisch Amerikaans model dat gebaseerd is op de Motorola Sidekick-telefoons, die alleen in de Verenigde Staten op de markt zijn gekomen.

Motorola DEVOUR
Motorola DEVOUR

De Motorola DEVOUR komt waarschijnlijk niet in Europa op de markt. In de Verenigde Staten is het toestel exclusief verkrijgbaar bij de provider Verizon Wireless.

Gadgetwebsite Gizmodo spotte daarnaast de Motorola ZEPPELIN. Over dit full-touch toestel, waarvan ZEPPELIN slechts de voorlopige codenaam is, is nog bijna niets bekend. Wel is het duidelijk dat het wederom om een Android-smartphone gaat.

Motorola ZEPPELIN
Motorola ZEPPELIN

Meer informatie over de ZEPPELIN volgt.

Motorola