Interessant:

Toshiba introduceert Portege M780 en Satellite Pro S500

nieuws 3 februari 2010 om 08:32

Toshiba heeft twee nieuwe business-notebooks geintroduceerd; de allround Toshiba Satellite Pro S500 en de Toshiba Satellite M780 tablet-pc.

De Toshiba Portege M780 is een tablet-pc met een 12,1 inch touchscreen dat volledig gebruik maakt van de mogelijkheden van Windows 7. In uitgeklapte toestand fungeert de M780 als een laptop met een volwaardig toetsenbord voor het invoeren van tekst. Ingeklapt, als een tablet-pc, kunnen er eenvoudig handgeschreven notities, tekeningen, schetsen en schema's op worden gemaakt. Met een gewicht vanaf 2 kilo (afhankelijk van de configuratie) is het een betrouwbare compagnon die bestand is tegen een val tot een hoogte tot 1 meter. Het toetsenbord is bestand tegen gemorste vloeistof.

Toshiba Portege M780
Toshiba Portege M780

De Toshiba Satellite Pro S500 is ontworpen voor zakelijk gebruik tegen een goede prijs. Het nieuwe model is een krachtige allround laptop met de nieuwste Core i-processors van Intel. Voor een zo hoog mogelijke productiviteit heeft Toshiba de ergonomie en het design van de laptop geoptimaliseerd. De laptop heeft een numeriek toetsenbord en een groot touchpad voor gemakkelijke navigatie. Tevens wordt de Pro S550 geleverd met Toshiba LifeSpace, productiviteitssoftware voor het organiseren van projecten (Toshiba Bulletin Board) en het snel zoeken naar bestanden (Toshiba RealTime). Het is ook een robuuste laptop die bestand is tegen een val tot hoogten tot 70 cm. Het toetsenbord is ook bestand tegen gemorste vloeistof.

Toshiba Satellite Pro S500
Toshiba Satellite Pro S500

De Toshiba Satellite Pro S500 komt in februari op de markt met een adviesprijs van ongeveer € 715. De Toshiba Portege M780 komt in april 2010 op de markt. De verwachte adviesprijs is nog niet bekend.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws