Interessant:

HTC Trophy, Samsung S8500, Zune Phone in geruchtencircuit

nieuws 2 februari 2010 om 12:36

Het Mobile World Congress komt er weer aan en dat betekent dat het geruchtencircus volle toeren draait; ditmaal over de HTC Trophy, de Samsung S8500 en (alweer) de Zune Phone.

HTCPedia heeft de hand weten te leggen op een afbeelding van de HTC Trophy. Dit is een smartphone met een qwerty-toetsenbord, een touchscreen en Windows Mobile 6.5. De Trophy zou slechts 11mm dik zijn. De Trophy zou de HTC Snap opvolgen.

HTC Trophy
HTC Trophy

De Samsung S8500 wordt voor het eerst genoemd in een certificaat van de Bluetooth Special Interest Group. In het certificaat staat vermeld dat de S8500 beschikt over een 3,1 inch OLED-touchscreendisplay met de TouchWiz-interface. Men vermoedt dat de S8500 een van Samsungs eerste bada-telefoons is. Tevens zou de S8500 de eerste smartphone met Bluetooth 3.0 zijn, een nog snellere versie van Bluetooth. Helaas zijn er nog geen foto's van de Samsung S8500 beschikbaar.

Ten slotte zijn er ook weer eens geruchten over de Microsoft Zune Phone, waarover in het verleden ook al veel geruchten de ronde deden. Microsoft heeft al bevestigd op het Mobile World Congress Windows Mobile 7 aan te kondigen, maar volgens de Spaanse website MuyComputer zal op het congres ook eindelijk de Zune Phone onthuld worden. Microsofts telefoon zou draaien op Windows Mobile 7 en beschikken over een NVIDIA Tegra-chip, een touchscreen, WiFi en HDMI-output.

Uiteraard is nog geen van deze geruchten bevestigd, dus is het nog te bezien of de genoemde producten daadwerkelijk op het Mobile World Congress 2010 - later deze maand - worden onthuld.

>> Naschrift: de HTC 7 Trophy met Windows Phone 7 is officieel onthuld in oktober 2010.

portablegear.nl