Interessant:

Sony Ericsson Aspen onthuld

nieuws 2 februari 2010 om 11:06

Sony Ericsson heeft de Sony Ericsson Aspen onthuld, een BlackBerry-achtig model met touchscreen in de milieubewuste GreenHeart-serie; de Aspen draait op Windows Mobile 6.5.

De Sony Ericsson Aspen combineert touchnavigatie met een echt QWERTY-toetsenbord, waardoor eenvoudig meerdere taken tegelijk kunnen worden uitgevoerd. Panels kunnen worden geordend en zo worden ingesteld dat ze veranderen gedurende de dag; dankzij SlideView zijn veelgebruikte functies snel toegankelijk.

Sony Ericsson Aspen
Sony Ericsson Aspen

Office-bestanden zijn op de Sony Ericsson Aspen met ÚÚn aanraking makkelijk en comfortabel te bekijken en te bewerken; internet is bereikbaar met een enkele klik. Met het QWERTY-toetsenbord wordt typen een fluitje van een cent.

De e-mailset-up is eenvoudig, ook om onderweg optimaal berichten te verzenden en ontvangen. De inhoud van de telefoon is te beveiligen met Microsoft MyPhone Service waarmee telefoongegevens op afstand worden gewist als de handset kwijt of gestolen is. De Aspen beschikt verder over 3G/HSDPA-ondersteuning, een 3,2 megapixel camera en draait op Windows Mobile 6.5.3.

Sony Ericsson Aspen
Sony Ericsson Aspen

"De Sony Ericsson Aspen is de gewetensvolle businesstelefoon; bij uitstek geschikt voor consumenten en bedrijven die in hun werk een milieubewuste keuze willen maken", aldus Harold de Kort, Communicatie Manager bij Sony Ericsson. "Als betaalbare GreenHeart-telefoon met de nieuwste versie van Windows Phone beschikt de Sony Ericsson Aspen over een rijke gebruikersinterface en krachtige productiviteitstools."

De Sony Ericsson Aspen is vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar in de kleuren Iconic Black en White Silver. De prijs is nog onbekend.

portablegear.nl


Gerelateerde producten