Interessant:

Yfke Sturm lanceert Samsung Diva LadyPhones

nieuws 1 februari 2010 om 11:19

Topmodel Yfke Sturm heeft afgelopen zondag op de Amsterdam International Fashion Week de eerste LadyPhones uit de Samsung Diva Collection 2010 onthuld.

De Samsung Diva (S7070) en de Samsung Diva Folder (S5150) hebben reliŽf backcovers en zijn daarmee trendsetters in het modelandschap. Ook van binnen zijn de Samsung Diva's mooi met diverse functies die speciaal voor vrouwen zijn ontwikkeld. Zo kun je met 'Beauty Effect' je foto's bewerken, waardoor je er op elke foto schitterend uitziet. Met 'Lomo Effect' verander je simpele snapshots in artistieke foto's. Ook bevatten de LadyPhones verschillende lettertypes om de user interface te personaliseren en andere handige opties, zoals een 'Wish List', 'Etiquette mode' en diverse veiligheidsfuncties.

Yfke Sturm presenteert Samsung Diva LadyPhones
Yfke Sturm presenteert Samsung Diva LadyPhones

De Samsung Diva is een full-touch toestel met een 3,2 megapixel camera. Pop-up SNS laat je direct weten als vrienden updates plaatsen op sociale netwerksites zoals Facebook en MySpace. Daarbij zorgt Multi-instant messenger ervoor dat al je accounts in een makkelijk te beheren applicatie zijn gecombineerd. Zo ben je altijd bij. Met 'SOS Message' en 'Fake Call' red je jezelf met deze Diva uit lastige situaties door een gesprek of sms te 'faken'.

De Samsung Diva Folder is een clamshell met een glanzend zilveren backcover met een 3D doorgestikt ruitpatroon. Het verborgen 'Glittering LED'-display licht op wanneer je een berichtje of telefoontje krijgt. Net als de Diva, biedt de Diva folder verschillende fotobewerkingsmogelijkheden en ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals 'SOS Message' en 'Fake Call'.

Samsung Diva (S7070) & Samsung Diva Folder (S5150)
Samsung Diva (S7070) & Samsung Diva Folder (S5150)

De Samsung Diva en Samsung Diva folder zijn in Nederland beide verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 249. Bij aankoop van de Samsung Diva krijg je nu een exclusieve Phone & Bag hanger van tassendesigner Omar Munie cadeau.

Yfke Sturm
Yfke Sturm

Quinty Trustfull & Yfke Sturm
Quinty Trustfull & Yfke Sturm

Caroline Tensen & Inge de Bruijn
Caroline Tensen & Inge de Bruijn

Kim Feenstra
Kim Feenstra

portablegear.nl