Interessant:

LG GW620 In Touch in Nederland

nieuws 29 januari 2010 om 15:12

LG heeft de, al eerder aangekondigde, LG GW620 officieel in Nederland geintroduceerd; deze eerste Android-telefoon van LG heeft een adviesprijs van 349 euro.

Naast het Android-besturingssysteem beschikt de LG GW620 over een 3-inch touchscreen en een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. WiFi, HSDPA en een 5 megapixel camera zijn eveneens standaard. Door de ingebouwde GPS en het kompas weet de LG GW620 waar je bent en wie er in de buurt is. Met de voorge´nstalleerde Layar-technologie is het mogelijk om op een bijzondere manier in contact met je omgeving door ter plekke een virtuele laag over je directe fysieke omgeving te leggen.

LG GW620 In Touch
LG GW620 In Touch

Net als andere modellen in de LG In Touch Family is de LG GW620 echter voornamelijk bedoeld als messaging-telefoon. Koppelingen met Hyves, Facebook, Twitter en Gmail zijn dan ook geen probleem.

"Wij geloven dat LG met de introductie van de LG GW620 een extra impuls zal geven aan de groei van de smartphonemarkt. Hiermee zal social networking, bijvoorbeeld Facebook en Hyves, maar ook e-mailen steeds meer op de smartphone gebeuren", zegt Bas Tulner, Category Manager Mobile bij LG in Nederland.

De LG In Touch GW620 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 349 euro en in combinatie met diverse telefonieabonnementen.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws