Interessant:

Valentijnsdag-editie TomTom Start

nieuws 25 januari 2010 om 10:41

Speciaal voor Valentijnsdag komt TomTom met een speciale editie van de TomTom Start: dit pakket bevat een witte TomTom Start, een rode cover en een draagtas en kost €159.

Dit speciale TomTom Start pakket heet officieel het Het 'Id Be Lost Without You' navigatiepakket. De witte TomTom Start die erin is opgenomen bevat exclusieve Points of Interest, die speciaal voor Valentijn zijn geselecteerd. Denk hierbij aan restaurants, hotels en bioscopen.

TomTom Start 'Id Be Lost Without You'-pakket
TomTom Start

De TomTom Start is een zeer eenvoudig gehouden model TomTom, zodat hij voor iedereen makkelijk te bedienen is. Na Valentijnsdag kan het 'I'd Be Lost Without You' apparaat naar je eigen smaak worden ingericht. Andere covers worden apart verkocht en meer POI's, start-up schermen en grappige stemmen kunnen worden gedownload via de gratis TomTom HOME software.

TomTom Start 'Id Be Lost Without You'-pakket
TomTom Start

Het 'I'd Be Lost Without You' pakket is vanaf deze week beschikbaar en heeft een adviesverkoopprijs van €159. Met de Garmin nuvi 1245 City Chic introduceerde Garmin vorige week in Frankijk ook een speciaal navigatiepakket voor Valentijnsdag. Het is nog onduidelijk of Garmin's model in Nederland uitkomt.

portablegear.nl