Interessant:

Google Nexus Two mogelijk gefabriceerd door Motorola

nieuws 18 januari 2010 om 10:04

Volgens de laatste geruchten op internet gaat Motorola mogelijk de Google Nexus Two fabriceren; deze Android-smartphone zou nu circuleren onder de naam Motorola Shadow.

De Google Nexus One, die nog in Nederland op de markt moet komen, is gefabriceerd door Google's "standaard" telefoonpartner: HTC. Volgens de geruchten zou de zoekgigant nu al een Nexus Two, ditmaal met qwerty-toetsenbord en gemaakt door Motorola, in de planning hebben staan.

Motorola vervaardigde al eerder Android-toetsellen met een qwerty-toetsenbord, zoals de Motorola Milestone, de Motorola DEXT en de Motorola BACKFLIP. Op internet is nu een conceptontwerp van de Motorola Shadow opgedoken - een toestel dat mogelijk dus onder de naam Google Nexus Two op de markt gaat komen.

Motorola Shadow / Google Nexus Two concept
Motorola Shadow / Google Nexus Two concept

De Motorola Shadow / Google Nexus Two zou beschikken over een 4,3-inch touchscreen, een HDMI-poort en een 8 megapixel camera met de mogelijkheid om video in HD op te nemen. Motorola en Google hebben echter nog niets officieel bekend gemaakt, dus het is nog te bezien wanneer en of de Motorola Shadow / Google Nexus Two daadwerkelijk op de markt komt.

Engadget