Interessant:

Samsung Shark-serie aangekondigd

nieuws 14 januari 2010 om 11:27

Samsung heeft een geheel nieuwe Shark-serie aangekondigd; de serie bestaat uit een candybar, de Samsung S5350 Shark en twee sliders, de S5550 Shark 2 en de S3550 Shark 3.

De Shark-serie is bedoeld voor actieve en veelvuldige multimedia-gebruikers die stijl en design net zo belangrijk vinden als contact met sociale netwerken, vrienden en familie. Alle modellen ondersteunen daarom SNS (Social Networking Services) met directe shortcuts naar sites als Facebook en MySpace. Via de Samsung Communities software is het mogelijk foto's en video te delen en direct te uploaden naar sites als Flickr, Picasa, Photobucket of YouTube.

De Samsung S5350 Shark is een dunne (11,9mm) en stijlvolle telefoon met een 3,2 megapixel camera met videorecording mogelijkheid en een multi-instant messenger, waarmee je direct via bijvoorbeeld GoogleTalk met vrienden kan chatten.

De Samsung S5550 Shark 2 is een metallic slider met een superhelder AMOLED-display. Dit model beschikt verder onder meer over een 5 megapixel camera met autofocus en videorecording mogelijkheid, 110MB intern geheugen en een microSD-kaartslot om het geheugen mee uit te breiden (tot 8GB). Ook hier is een multi-instant messenger standaard.

Samsung S5550 Shark 2
Samsung S5550 Shark 2

Ten slotte is er nog de Samsung S3550 Shark 3. Deze metallic slider beschikt over een 2 megapixel camera, 40GB intern geheugen en een microSD-kaarslot (tot 8GB).

Informatie over de prijs en de beschikbaarheid in Nederland moet nog volgen.

Korean Newswire