Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

AT&T brengt Dell Mini 3 smartphone naar VS

nieuws 14 januari 2010 om 09:34

De Amerikaanse operator AT&T gaat de Dell Mini 3, Dell's eerste (Android)-smartphone ook op de Amerikaanse markt uitbrengen; eerder verscheen het toestel al in China en in BraziliŽ.

De Dell Mini 3 werd eind oktober 2009 officieel aangekondigd en verscheen toen in China en in BraziliŽ bij de operators China Mobile en America Movil. De Mini 3 is Dell's eerste stap in de (Android)-smartphone markt en blijkbaar is het succes in China en in BraziliŽ dus zo groot dat AT&T het toestel nu ook wel in Amerika wil uitbrengen. De full-touch Mini 3 draait op een aangepaste versie van Android, OPhone genaamd. De Chinese fabrikant Lenovo introduceerde met de Lenovo LePhone deze week ook haar eerste Android/OPhone-smartphone.

Dell Mini 3
Dell Mini 3

AT&T gaat de Dell Mini 3 in het eerste kwartaal van 2010 in de Verenigde Staten op de markt brengen. Voorlopig zijn er nog geen plannen voor een release in Europa.

Dell