Interessant:

Samsung en T-Mobile strikken Anouk

nieuws 11 januari 2010 om 08:30

Samsung Mobile en T-Mobile hebben een samenwerking gesloten met Anouk; als gevolg hiervan komt er een 'Anouk Pack' beschikbaar voor zowel prepaid klanten als abonnees.

Vanaf januari t/m eind maart 2010 krijg je bij aanschaf van een Samsung Jet of een Samsung Corby de mogelijkheid om gratis exclusieve content te downloaden van deze populaire Nederlandse zangeres.

Er is in samenwerking met Anouk een selectie gemaakt van tracks van haar laatste zeer succesvolle album 'For Bitter or Worse', waaronder de hitsingles 'Three days in a row' en 'Woman'. T-Mobile klanten kunnen in totaal 8 tracks downloaden. Het gaat om 7 tracks van haar laatste album en daarnaast één van haar grootste hits; 'Lost'. Daarnaast krijg je nog drie Anouk wallpapers en 8 exclusieve clips.

De content is exclusief beschikbaar voor T-Mobile klanten die in de actieperiode de populaire toestellen Samsung Jet S8000 (Postpaid) of de Samsung Corby S3650 of S3550 (Prepaid) aanschaffen. De actieperiode loopt vanaf januari t/m eind maart 2010.

portablegear.nl