Interessant:

Handig travel-toetsenbord van Microsoft

nieuws 25 december 2009 om 08:30

Microsoft heeft dit jaar het Bluetooth Mobile Keyboard 6000 onthuld, een handig draadloos toetsenbord dat dankzij het zeer dunne formaat makkelijk op reis is mee te nemen.

Het Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000 is exclusief gemaakt voor notebook- en desktop-computers die Bluetooth ondersteunen; het toetsenbord is dus niet via een kabel aan te sluiten.

Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000
Microsoft Bluetooth Mobile Keyboard 6000

Dit toetsenbord is het dunste toetsenbord dat Microsoft tot nu toe op de markt heeft gebracht: het is slechts enkele milimeters dikker dan de AAA-batterijen die je eraan de achterkant in moet plaatsen voor de energievoorziening. Het Keyboard 6000 heeft een ergonomisch verantwoord Comfort Curve-design en komt met een los nummeriek Bluetooth toetsenbordje. Dit toetsenbord is stand-alone te gebruiken (en kan ook zonder het 'grote' toetsenbord geleverd worden).

Het Bluetooth Mobile Keyboard 6000 kost $89,95 (ongeveer €65) en het losse nummerieke deel kost $44,95 (ongeveer €35). Fabrikant MSI bracht dit jaar ook een opvouwbaar Bluetooth toetsenbord voor smartphones op de markt.

Microsoft