Interessant:

Packard Bell Butterfly Touch begin 2010 in Nederland

nieuws 24 december 2009 om 09:30

De Packard Bell Butterfly Touch, een 11,6 inch netbook met een kantelbaar touchscreen, is vanaf medio januari 2010 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 599 euro.

De Packard Bell Butterfly Touch, die PortableGear reeds in oktober op de Press Zone 09 spotte, heeft een 11,6 inch multi-touchscreen-display dat je kan kantelen en draaien waardoor het apparaat eenvoudig is om te zetten in een tablet pc. Hierdoor is geen toetsenbord meer nodig. De netbook is beschikbaar in hoogglans rood en zwart met fraaie chromen details en afgeronde hoeken.

Packard Bell Butterfly Touch
Packard Bell Butterfly Touch

Op het moment dat het scherm is omgeturnd in een tablet pc, en het apparaat een kwartslag wordt gedraaid, roteren de beelden op het scherm mee. De Butterfly Touch beschikt gelukkig wel over een aan-uit-knop aan de zijkant. Volgens Packard Bell heeft de Butterfly Touch een accuduur van 8 uur.

De Packard Bell Butterfly Touch wordt geleverd met Microsoft Windows 7 Home Premium en ligt vanaf medio januari 2010 in de winkel met een adviesprijs vanaf 599 euro. Meer over andere tablet-pc's vind je in het tablet-pc overzicht.

portablegear.nl