Interessant:

Gratis flitser bij Olympus PEN E-P1

nieuws 17 december 2009 om 10:30

Wie tussen 15 december en 31 januari 2010 een Olympus PEN E-P1 camera koopt, kan zich registreren voor een gratis bijbehorende FL-14 flitser van Olympus ter waarde van € 199,-.

De Olympus PEN E-P1 werd in de zomer van 2009 geintroduceerd en is Olympus eerste Micro Four Thirds-model. Dat wil zeggen dat de PEN E-P1 het formaat heeft van een compactcamera, maar de mogelijkheden biedt van een spiegelreflexcamera. De PEN is dan ook iets duurder en ingewikkelder dan de gemiddelde compactcamera, maar ook weer iets goedkoper en eenvoudiger dan de gemiddelde spiegelreflexcamera. Leuk is dat het retro-design van de PEN E-P1 een eerbetoon is aan de originele Olympus PEN uit de jaren 50.

Bij de aanschaf van een PEN E-P1 otntvang je nu tijdelijk gratis een handige FL-14 flitser. Deze fraaie metalen flitser past uitstekend bij de retrovormgeving van de camera en zorgt voor nog meer creatieve mogelijkheden bij alle lichtomstandigheden.

Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding dien je voor eind januari 2010 een E-P1 te kopen (losse behuizing of willekeurige kit) die je vervolgens voor 15 februari 2010 online registreert. Het aanbiedings­formulier moet ook voor deze datum worden ingevuld en opgestuurd, samen met alle vereiste bescheiden. Meer informatie vind je op www.olympus.nl/promoties. Met de Olympus PEN E-P2 heeft Olympus inmiddels ook al de opvolger van de E-P1 aangekondigd.

portablegear.nl