Interessant:

Samsung Corby TXT verkrijgbaar in Nederland

nieuws 24 november 2009 om 09:30

De eerste exemplaren van de Samsung Corby TXT (ook bekend als Corby Qwerty) zijn verkrijgbaar in Nederland; de Corby TXT is een messaging-variant van de originele Corby.

De Samsung Corby-familie bestaat momenteel uit de Corby (S3650), Corby TXT (B3210) en de Corby PRO (B3410). De full-touch Samsung Corby is het meest in beeld aangezien dit het hoofdmodel in de serie is.

De Samsung Corby TXT beschikt in tegenstelling tot de originele Corby niet over een touchscreen. De Corby TXT is namelijk een echte messaging-telefoon met een qwerty-toetsenbord; je kan het toestel zien als een light-versie van een BlackBerry. Net als de originele Corby wordt de TXT-editie geleverd met verwisselbare covers ("fashion jackets") in verschillende opvallende kleuren.

Samsung Corby TXT (B3210)
Samsung Corby TXT (B3210)

De Samsung Corby Qwerty heeft verder bescheiden specificaties (GPRS/EDGE, 2 megapixel camera, mp3-speler, FM-radio), maar daar is de prijs dan ook naar: deze ligt rond de 140 euro. Het toestel is inmiddels online verkrijgbaar. De komst van de Samsung Corby PRO (touchscreen met uitschuifbaar qwerty-toetsenbord en WiFi en HSDPA) laat nog even op zich wachten.

portablegear.nl