Interessant:

Kleine hinder TomTom door storing Vodafone

nieuws 20 november 2009 om 11:21

De TomTom LIVE Traffic service, die gebruik maakt van Vodafone data, heeft een kleine hinder ondervonden van de storing bij Vodafone afgelopen woensdag en donderdag.

Het Vodafone-netwerk had afgelopen woensdag en donderdag te maken met een grote storing waardoor veel mensen niet konden bellen en sms'en. Woordvoerder Scott Johnston van TomTom bevestigt tegenover PortableGear dat TomTom-gebruikers bij het begin van de storing op donderdag (rond 13:00 uur) enkele problemen hadden met de verkeersinformatie op de TomTom. Kort daarna waren de Vodafone data-connecties voor de TomTom-navigatiesystemen echter weer hersteld.

TomTom zegt dat de problemen door de Vodafone storing voor TomTom-gebruikers minimaal waren in vergelijking met de problemen voor mobiele bellers bij Vodafone. Wel ontving TomTom enige tijd minder verkeersinformatie, omdat tijdens de storing minder mensen vanuit hun auto konden bellen. Dat bleek echter geen probleem, omdat de connected TomTom-apparaten en het Verkeerscentrum Nederland voldoende verkeersinformatie toonden voor de meeste weggebruikers.

portablegear.nl