Interessant:

Sonim Land Rover S1 in Nederland

nieuws 20 november 2009 om 10:59

Sonim en Land Rover hebben gisteren de Sonim Land Rover S1 in Nederland gelanceerd; het toestel werd overhandigd aan Bart Dirven, een bekende Nederlandse bergbeklimmer.

De Sonim Land Rover S1 Sonim is voorzien van IP-67 certificering en is daarmee volledig bestand bevonden tegen stof, vuil, schokken en vallen op beton tot 2 meter hoogte. De Land Rover S1 is ook volledig waterdicht tot een diepte van één meter gedurende 30 minuten en is bestand tegen extreme druk tot 400 kilo.

De robuuste telefoon is verder uitgerust met embedded Land Rover content (beltonen, achtergronden, logo's) een 2 megapixel camera waterdichte camera met ingebouwde flitser, geïntegreerde GPS, zaklamp, FM radio, een sleuf voor geheugenkaart (2G), J2ME Java ondersteuning, email client, WAP browser via de ingebouwde Opera Mini WAP browser en Bluetooth.

Sonim Land Rover S1
Sonim Land Rover S1

De Sonim Land Rover S1 wordt standaard geleverd met een lader, riemclip en headset. De Land Rover S1 is vanaf heden in Nederland beschikbaar en wordt online exclusief gedistribueerd via Typhone.nl. De adviesverkoopprijs van het toestel is 459 euro.

Naast Sonim voeren ook enkele andere fabrikanten robuuste telefoons in het assortiment. De bekendste zijn de Samsung B2100, Samsung B2700, Samsung M110, Nokia 3720 classic en de Sony Ericsson C702.

portablegear.nl