Interessant:

Speciale TomTom carkit voor iPod touch

nieuws 19 november 2009 om 15:07

TomTom heeft vandaag een speciale TomTom carkit voor de iPod touch aangekondigd, zodat je nu ook met Apple's mediaspeler kan navigeren; dit was al mogelijk met de iPhone.

Naast de aankondiging van de TomTom carkit voor de iPod touch maakte TomTom bekend dat de, eerder aangekondigde 1.2 versie van de TomTom app voor de iPhone vanaf vandaag beschikbaar is in de App Store.

De TomTom carkit voor de iPod touch komt vanaf 20 november beschikbaar in de webwinkel van TomTom of via de Apple online store. Deze carkit heeft een adviesprijs van €79,95. Dit is exclusief de TomTom navigatiesofware, die moet je apart aanschaffen in de App Store. Deze software kost €69,99 (Benelux-kaarten) of €99,99 (Europa-kaarten). Al met al is het dus geen goedkoop pakket. Navigeren op de iPod touch (of de eerste generatie iPhone) is alleen mogelijk met een carkit. De carkit beschikt namelijk over een ingebouwde GPS-ontvanger; deze ontbreekt op een 'losse' iPod touch en op de originele iPhone.

TomTom carkit voor iPod touch
TomTom carkit voor iPod touch

Voor de iPhone 3G/iPhone 3GS is reeds enige tijd al een iPhone TomTom carkit verkrijgbaar. Deze heeft een adviesprijs van €99,99 (eveneens exclusief navigatiesoftware).

TomTom carkit voor iPod touch
TomTom carkit voor iPod touch

portablegear.nl