Interessant:

Storing treft netwerk Vodafone

nieuws 19 november 2009 om 09:40

Het netwerk van Vodafone heeft gisteren te kampen gehad met een storing, Vodafone-klanten konden niet bellen of sms'en; de storing is inmiddels grotendeels opgelost. [update]

Toch is ook vandaag de storing nog niet helemaal voorbij: in sommige delen van het land kunnen mensen nog steeds niet bellen of sms'en. Door de vele mensen die op zoek gingen naar informatie raakte gisteren ook de website van Vodafone overbelast, waardoor deze enige tijd onbereikbaar was.

Een ander gevolg van de storing is dat er geen sneltrams rijden tussen Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein. De communicatie met de verkeersleiding van deze trams gaat namelijk via het netwerk van Vodafone. De bussen rijden wel. Het is niet bekend wat de oorzaak van de storing is.

Update: Vodafone liet donderdagavond 19 november weten dat de storing voorbij was. Voor klanten die vragen hebben over de storing heeft Vodafone een speciaal telefoonnummer en e-mailadres ingericht. Voor informatie kunnen klanten contact opnemen via: 0800-1258 of per e-mail: netwerk.nl@vodafone.com. Het telefoonnummer is dagelijk van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

NU.nl