Interessant:

HTC Hero krijgt update naar Android 2.0

nieuws 5 november 2009 om 09:30

De HTC Hero, een van HTC's populairste smartphones van het moment, krijgt binnenkort een update naar Android 2.0 Eclair - een update naar Android 1.6 Donut wordt overgeslagen.

De HTC Hero draait momenteel op Android 1.5, maar over enige tijd zal het toestel dus een update krijgen naar versie 2.0. Google heeft Android 2.0 al eerder aangekondigd. Met versie 2.0 kan je nu zoeken in sms'jes of mms'jes en is het mogelijk meedere Google- of Exchange-accounts te synchronsieren. Tevens is de ondersteuning van Bluetooth verbeterd.

HTC Hero
HTC Hero

Een ander nieuw element van Android 2.0 is Google Maps Navigation, een gratis navigatiemogelijkheid. Helaas is deze service op dit moment alleen nog beschikbaar voor de Verenigde Staten, dus ook met een update zullen Nederlandse Hero-bezitters hier nog niet van kunnen genieten. De eerste smartphone die standaard bij levering op Android 2.0 draait is de onlangs aangekondigde Motorola MILESTONE. Het is niet bekend wanneer deze smartphone in Nederland uitkomt. Ook is nog niet duidelijk wanneer de 2.0-update voor de Hero exact beschikbaar zal zijn.

Talk Android