Interessant:

Motorola DROID heet MILESTONE in Europa

nieuws 3 november 2009 om 10:30

De Motorola DROID, Motorola's tweede Android-smartphone, gaat in Europa Motorola MILESTONE heten; het toestel komt in elk geval bij O2 in Duitsland.

De Motorola MILESTONE zal al vanaf 9 november verkrijgbaar zijn in Duitsland bij O2 voor een verkoopadviesprijs van 404 euro. De MILESTONE/DROID werd vorige week officieel aangekondigd in de Verenigde Staten bij de Amerikaanse provider Verizon Wireless. Toen was nog niet duidelijk of het toestel ook naar Europa zou komen.

Motorola MILESTONE / DROID
Motorola MILESTONE / DROID

De Motorola DROID/MILESTONE is de tweede Android-smartphone van Motorola, na de Motorola DEXT/CLIQ. De DROID is het eerste toestel dat draait op Android 2.0 en dat standaard geleverd wordt met een voorgeinstalleerde versie van Google Maps Navigation. Deze gratis Google navigatie zal op de Europese MILESTONE-versie ontbreken, aangezien deze op dit moment nog alleen voor de Verenigde Staten is ontwikkeld.

Over een eventuele release van de Motorola MILESTONE en de Motorola DEXT in Nederland is nog niets bekend. Als ze naar de Nederlandse markt komen is het in elk geval wel waarschijnlijk dat de telefoons dezelfde namen zullen hebben als op de Duitse markt.

Boy Genius Report