Interessant:

Geruisloze Samsung toestelintroducties

nieuws 27 oktober 2009 om 11:50

Naast enkele grote aankondigingen heeft Samsung de afgelopen weken ook vrij geruisloos enkele andere toestellen geintroduceerd; alle zijn reeds online te vinden.

De meeste van deze toestellen zijn ook al opgenomen op de Nederlandse site van Samsung Mobile, dus ze liggen binnen afzienbare tijd in de Nederlandse winkels. Dat Samsung de toestellen vrij geruisloos heeft geintroduceerd, wil niet zeggen dat er niet hele leuke modellen bij zitten.

Zo is er de Samsung Star Qwerty (B3410), net als de originele Samsung Star (S5230) een budgetvriendelijke touchscreen-telefoon, maar dit keer met de toevoeging van een volledig uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. Daarnaast is ook de Samsung B7330 Omnia Pro een beetje tussen neus en lippen door aangekondigd. De B7330 is een BlackBerry-achtige smartphone met een volledig qwerty-toetsenbord, Windows Mobile 6.5, WiFi en een 3 megapixel camera.

Samsung C5130, Star Qwerty & S5560 Marvel
Samsung C5130, Star Qwerty & S5560 Marvel

Met de Samsung C5130 en de Samsung E1130 voegt Samsung daarnaast twee entry-level modellen toe aan het assortiment. De E1130 is bijzonder omdat dit een zeer betaalbare robuuste telefoon is, die schokvast, stofvrij en spatwaterdicht is.

Twee modellen die nog niet op de Nederlandse Samsung Mobile site te vinden zijn, maar die Samsung binnenkort waarschijnlijk wel officieel voor Nederland zal aankondigen, zijn de Samsung Marvel (S5560) en de Samsung Galaxy Spica (i5700). De S5560 is net als de Star en de Samsung Corby een compacte full-touch telefoon. De Samsung Spica is Samsungs tweede Android-smartphone.

Prijzen voor al deze toestellen worden binnenkort bekendgemaakt.

portablegear.nl