Door PortableGear te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, persoonlijke inhoud en advertenties. Klik hier voor meer informatie.
x akkoord
Interessant:

KPN en The Phone House halen Robbie Williams

nieuws 22 oktober 2009 om 16:38

Robbie Williams komt naar Nederland en geeft op 9 december 2009 een exclusief optreden op een nog onbekende locatie; initiatiefnemers van dit exclusieve concert zijn KPN en The Phone House.

KPN en The Phone House stellen 1100 kaarten beschikbaar. Kaarten komen niet in de vrije verkoop. Op dinsdag 27 oktober komen de eerste 250 kaarten 'op de markt' via de vestigingen van The Phone House in Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Den Bosch en Enschede. De eerste 50 mensen per locatie die een Nokia 6700 Illuvia met KPN Personal Sim abonnement kopen, ontvangen gegarandeerd een kaartje voor het optreden op 9 december. De winkels openen speciaal voor deze actie al om 8 uur 's ochtends.

Kaarten voor het optreden van Robbie Williams zijn daarnaast vanaf 25 oktober tot en met 9 december alleen verkrijgbaar bij aanschaf van een tweejarig KPN Personal Sim abonnement i.c.m. met een van de exclusieve toestellen, Nokia Illuvia 6700, Nokia 5530 XpressMusic of Nokia 6303 classic, die bij The Phone House verkrijgbaar zijn. Wie een dergelijk toestel met abonnement aanschaft maakt kans op twee kaarten voor het exclusieve optreden. Wekelijks worden door een notaris 150 kaarten, 1 meet & greet en 5 gesigneerde cd's verdeeld onder klanten die aan die actie hebben deelgenomen.

portablegear.nl